Najlepszy wypoczynek
w Polsce
18-01-2018

Restauracja TaTRadycja w Bukowinie Tatrzańskiej - nowy projekt NAT - czas START !!

Dzisiaj (19.01.2018) Zarząd oraz Kadra Zarządzająca oficjalnie zatwierdziła uruchomienie nowej restauracji w Bukowinie Tatrzańskiej.

Restauracja a'la karte - tego w NAT jeszcze nie było.  TaTRadycja - Nowa Kuchnia Tatr w Bukowinie Tatrzańskiej otwarta od 20.01.2018. 

Widokowa restauracja o charakterze góralskim, dzisiaj przeszła ostatni sprawdzian przed oficjalnym otwarciem, które już jutro (20.12.2018). Zarząd oraz Kadra Zarządzająca NAT sprawdziła smaki oraz jakość obsługi i podania dań. Udało się !! Wszystko było pyszne !! Cieszyło nie tylko podniebienia, ale także zachwycało wizualnie ... czasem żal było zjadać !

Zarząd podziękował całemu zespołowi za wysiłek, za pracę i za zaangażownie włożone w uruchominie restauracji. 

Menu Restauracji Tatradycja to nowatorskie podejście do tradycyjnych produktów lokalnych.
Stawiamy na świeżość, zaopatrujemy się u lokalnych hodowców, rolników. Menu komponowane jest adekwatnie do pory roku. Autorskie dania szefa
kuchni pokazują, jak nowocześnie i wykwintnie można wykorzystać i podać regionalne specjały tatrzańskie.

Szefem Kuchni w restauracji TaTRadycja  jest Krzysztof Lizak, który wraz ze swoim zespołem tworzy cuda.
Pasje do gotowania Krzysztof odziedziczył po babci i mamie. Pracował w krakowskich restauracjach, odbył zagraniczne staże, gotował miedzy innymi w Wielkiej Brytanii. Bazuje na tradycyjnych przepisach, które modernizuje korzystając z nowoczesnych technik kulinarnych. Serwowane dania tworzy opierając się na najwyższej jakości sezonowych produktach. Do każdego produktu podchodzi indywidualnie. Szanuje i docenia doskonałej jakości składniki. Lubuje się w przyrządzaniu potraw kuchni polskiej i francuskiej. Nieustannie doskonali swoje umiejętności poprzez udział w licznych szkoleniach i konkursach. Perfekcyjny pod każdym względem. Lubi gotować.
Osiągniecia:
• 2 czapki (13 punktów) w prestiżowym przewodniku GAULT&MILLAU 2017
• nagroda Grand award – 3 widelce POLAND 100 BEST RESTAURANTS 2017
• dwukrotny udział w finale konkursu L’Art de la cuisine Martell

Zapraszamy do restauracji TaTRadycja w Bukowinie Tatrzańskiej

Galeria zdjęć

Komentarze użytkowników

Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o., Towarowa 23, 43-100, Tychy Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Pliki cookies niezbędne do funkcjonowania strony

Pliki cookies niezbędne do działania usług dostępnych na stronie internetowej, umożliwiające przeglądanie ofert, dokonywanie rezerwacji, wspierające mechanizmy bezpieczeństwa m.in: uwierzytelnianie użytkowników i wykrywanie nadużyć.

Pliki cookies analityczne

Pliki cookies umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania przez użytkownika ze strony internetowej w celu optymalizacji jej funkcjonowania, oraz dostosowania do oczekiwań użytkownika,

Pliki cookies marketingowe

Pliki cookies umożliwiające wyświetlanie użytkownikowi treści marketingowych dostosowanych do jego preferencji, oraz kierowanie do niego powiadomień o ofertach marketingowych odpowiadających jego zainteresowaniom, obejmujących informacje dotyczące produktów i usług administratora strony i podmiotów trzecich.

Twoje preferencje nie zostały jeszcze zapisane